Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

  • Κατηγορία: Νέα

Μ. Κόνσολας: Εξαίρεση τουριστικών καταλυμάτων από τα πνευματικά δικαιώματα

Το ζήτημα της εξαίρεσης ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων από την υποχρέωση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση τηλεόρασης στα δωμάτιά τους, αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε προς τις Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

Υπέγραψαν ΣΣΕ στη Ρόδο, ξενοδόχοι και ξενοδοχοϋπάλληλοι

Ευτυχή κατάληξη είχαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ηγεσιών της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη νέα Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ), η οποία έληξε στις 31.12.2016 και στις 31 Μαρτίου έληγε και η μετενέργεια.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

Γυρίσματα στην Κέρκυρα για τη βρετανική σειρά The Durrells

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, επισκέπτεται την Κέρκυρα, από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου 2017, το τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας ITV.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

«Έπεσαν»οι υπογραφές Fraport Greece και Intrakat για τα κατασκευαστικά έργα στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Oι Fraport Greece και Intrakat υπέγραψαν δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού € 357 εκατ., πλέον ΦΠΑ, για την υλοποίηση μελετών και κατασκευαστικών έργων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων η Fraport Greece έχει αναλάβει τη λειτουργία, αναβάθμιση και συντήρηση για περίοδο 40 ετών.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

Το βρετανικό ITV στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, επισκέπτεται την Κέρκυρα από 27 έως 30 Μαρτίου 2017, το τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας ITV.

Περισσότερα