Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Στις 19-21 Μαΐου η 1η έκθεση Greek Travel Show 2017

Στις 19-21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκθεση Greek Travel Show 2017, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - ΗELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi», με σκοπό να παρουσιάσει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα στους Έλληνες τουρίστες.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η ΔΕΘ – HELEXPO δημιουργεί ακόμη μια έκθεση η οποία απευθύνεται κυρίως στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να προγραμματίσει τις διακοπές του.

Η έκθεση απευθύνεται στο σύνολο των τουριστικών προορισμών και υπηρεσιών της Ελλάδας.

Στη «Greek Travel Show 2017» δίνεται πλέον η δυνατότητα στις Ελληνικές περιφέρειες, σε όλους τους Δήμους αλλά και σε ιδιώτες να παρουσιάσουν απευθείας στους τελικούς καταναλωτές την τουριστική εμπειρία που μπορούν να παρέχουν.

Με την ανάδειξη της τουριστικής εμπειρίας αναπτύσσεται μια βιωματική σχέση μεταξύ προορισμού και επισκέπτη, επιτυγχάνεται υψηλή αναγνωρισιμότητα, αυξάνεται η εμπιστοσύνη και δημιουργείται πρόθεση επίσκεψης για τον προορισμό.

ΠΗΓΗ: www.tornosnews.gr