Με τους ξενοδόχους της Κέρκυρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος

-Ενημερώθηκαν για τα έργα του Δήμου

-Έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την καθαριότητα, την τουριστική προβολή, την ύδρευση και τις παραλίες

Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων είχε χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Κέρκυρας, όπου τους έκανε εκτενή ενημέρωση για τα σημαντικότερα ζητήματα που διαχειρίζεται ο Δήμος καθώς και τη φάση στην οποία βρίσκονται τα σχετικά έργα.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολούζος αναφέρθηκε στα έργα που προωθεί ο Δήμος κι αφορούν: Τη διαχείριση των απορριμμάτων. Την ύδρευση. Τα μεγάλα τεχνικά έργα, όπως π.χ. ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Την ΟΧΕ. Το οδικό δίκτυο και το κυκλοφοριακό. Τη χρήση του δημόσιου χώρου. Την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού καθώς και τον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων, Παναγιώτης Μπράμος, αναφέρθηκε στα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ιεραρχώντας ως σημαντικότερο την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αναφέρθηκε, επίσης στην τουριστική προβολή, την ύδρευση και τη λειτουργία των βιολογικών, την παραχώρηση των παραλιών, το θέμα των διαφημιστικών πινακίδων, καθώς και ζητήματα που δεν αποτελούν αρμοδιότητα του Δήμου, όπως είναι η λειτουργία του Νοσοκομείου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αλέκος Φαϊτάς, ο οποίος έκανε εκτενή ενημέρωση για τα θέματα της ΔΕΥΑΚ, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Προγραμματισμού, Βασίλης Καββαδίας.

ΠΗΓΗ: www.corfupost.gr