Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Stop στην συνεργασία Thomas Cook με Jet2holidays

Είχε προηγηθεί η διακοπή της συνεργασίας και με την TUI

Στην παύση της πώλησης των προϊόντων της Jet2holidays, προχώρησε ο Thomas Cook με τη λήξη της σχετικής, εμπορικής συμφωνίας, αφού προηγήθηκε σχετική επιστολή στη βάση της αεροπορικής εταιρίας και του tour operator, στο Λιντς, τη Δευτέρα.

Με τον τερματισμό της συμφωνίας τα πακέτα της Jet2holidays δεν θα προσφέρονται πλέον προς πώληση σε κάποιο από τα 790 καταστήματα του Thomas Cook.

Η αντίπαλη Tui, η οποία, επίσης, τερμάτισε την εμπορική συμφωνία με τη Jet2holidays, τον περασμένο Δεκέμβριο, προχώρησε στην αφαίρεση των προϊόντων του tour operator από τα καταστήματα της Thomson και της First Choice.

Μιλώντας σχετικά, ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και Jet2Holidays, Steve Heapy, είπε: «Δεν είναι περίεργο ότι η Thomas Cook σταμάτησε να πουλάει τη Jet2holidays ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της διανομής in-house».

Συνέχισε δε, λέγοντας πως στόχος της Jet2holidays παραμένουν οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες. «Στη Jet2holidays έχουμε δεσμευτεί για την περαιτέρω αύξηση της υποστήριξης προς τους ανεξαρτήτους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με αύξηση τoυ κοινού marketing και την επέκταση στο πεδίο των πωλήσεων».

Από την πλευρά του εκπρόσωπος της Thomas Cook, δήλωσε: «Ο Thomas Cook επικεντρώνεται πλέον στην πώληση πακέτων διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και θέρετρα, τα οποία φέρουν το δικό του εμπορικό σήμα, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες μας θα λάβουν την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια των πιο σημαντικών εβδομάδων του έτους τους, των διακοπών τους».

ΠΗΓΗWWW.MONEY-TOURISM.GR