Αυτός είναι ο νέος γενικός γραμματέας του ΕΟΤ

Ο δικηγόρος Αθηνών Κωνσταντίνος Τσέγας, είναι ο νέος γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, η τοποθέτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες.

Ο διορισμός του κ. Τσέγα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, έχει σταλει για δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Ο κ. Τσέγας διατηρεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο Αθήνας και έχει ειδίκευση σε θέματα διοικητικού δικαίου.

IMG 4738 300x225

Ο πρόεδρος

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, ο πολιτικός μηχανικός Χαράλαμπος Καρίμαλης ορίστηκε νέος πρόεδρος του ΕΟΤ, με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Η θητεία του έχει τριετή διάρκεια.

Ο κ.Καρίμαλης γεννήθηκε στην Ικαρία στις 7-10- 1959. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (1983) και μέλος του ΤΕΕ από το 1983. Εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και μελετητής-επιβλέπων ιδιωτικών έργων.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα με συμμετοχή σε συλλογικά όργανα. Είναι ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Αεραθλητικού Συλλόγου Ικαρίας, από όπου κατάγεται, έχει μετάσχει στις εκλογές του ΤΕΕ και σε δημοτικές εκλογές και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Φλέμινγκ, με έμφαση στα περιβαλλοντικά-πολεοδομικά θέματα της περιοχής.

Είναι έγγαμος, πατέρας τριών κοριτσιών.

ΠΗΓΗWWW.MONEY-TOURISM.GR