Ένωση και ΠΙΝ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 τρέχοντος στα Γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση του Περιφερειάρχη κ Θεόδωρου Γαλιατσάτου με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Από την πλευρά της η Ένωση Ξενοδόχων κατέθεσε τις απόψεις της τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κερκυραϊκός τουρισμός, όσον και τις προτάσεις της επ’ αυτών.

Σχετικά με τον ΦΠΑ

Μια τουριστική χώρα που σέβεται τη βαριά βιομηχανία της πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική.
Η ικανοποίηση της απαίτησης του οιουδήποτε για αύξηση του ΦΠΑ είναι η χαριστική βολή που θέτει το τοπικό και εθνικό μας προϊόν εκτός ανταγωνισμού. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κέρκυρας όπως και όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας, έβαλαν πλάτη στην εθνική προσπάθεια για να διατηρηθεί η χώρα μας όρθια. Συμβάλλαμε στην ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση της χώρας να μην γκρεμίσει με τόση ευκολία, ό, τι χτίστηκε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Να μην τσακίσει τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκαλιά της κερκυραϊκής και εθνικής οικονομίας. Με το τεράστιο αυτό υφεσιακό μέτρο θα καταστραφεί ο τελευταίος όρθιος πυλώνας της τοπικής και εθνικής οικονομίας και οι επιχειρήσεις της Κέρκυρας θα οδηγηθούν σε αφανισμό και ανθελληνισμό!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ξενοδόχων Κέρκυρας που προέκυψε από τις εκλογές της 25 Φεβρουαρίου 2015 έχει ως ακολούθως:

1.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: ΜΠΡΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ