Τροποποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ για τουριστικές ΜΜΕ

Ανακοινώθηκε η 5η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του Ε.Π.«Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Επισημαίνεται ότι oι δυνητικοί δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν στο ΠΣΚΕ ηλεκτρονικά αιτήσεις χρηματοδότησης στη παρούσα δράση, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 να υποβάλουν τον φυσικό φάκελο υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος VI της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για όσες αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων υποβληθούν τα δικαιολογητικά πριν την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΦΕΠΑΕ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, για όσα επιχειρηματικά σχέδια θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη δράση θα εκδίδεται άμεσα η σχετική Απόφαση Ένταξής τους στη Δράση.

Δείτε τη σχετική Απόφαση εδώ.

ΠΗΓΗ: www.tornosnews.gr

Συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδ…

19 Ιουλίου, 2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση μεταξύ το...