Συνεχίζεται η προβολή των Ιονίων Νήσων

Συνεχίζεται αδιάλειπτα στο διεθνή τύπο, η προβολή των Ιονίων Νήσων, σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο Γαλλικό περιοδικό «FlyAndGo«, το δεύτερο μέρος του πολυσέλιδου άρθρου της δημοσιογράφου κ. Dorisse Pradal που αφορά την Κέρκυρα, την οποία είχε επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεργασίας Π.Ι.Ν και Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας.

Επίσης, στο Γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό «Das Neue Blatt», με πωλήσεις 386.478 τεμάχια, δημοσιεύτηκε τετρασέλιδο άρθρο για τα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Above & Beyond Consulting.

Στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας «Live Planet» (16 εκατομ. τηλεθεατές), το οποίο είχε επισκεφτεί την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με το Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας και τον κ. Γ.Γ. ΕΟΤ, προβλήθηκαν τα Videos, τα οποία είναι στους σχετικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους:

Οι παραπάνω δράσεις θα συνεχιστούν τόσο στο τρέχον όσο και στο επόμενο διάστημα, διότι έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και πρωτίστως κόστος ελάχιστο έως μηδενικό, για το Ελληνικό δημόσιο λόγω της μεγάλης διάθεσης των επιχειρήσεων της ΠΙΝ να συνεισφέρουν στις δράσεις αυτές.

ΠΗΓΗWWW.MONEY-TOURISM.GR

Συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδ…

19 Ιουλίου, 2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση μεταξύ το...