Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Αποκαλυπτήρια του τουριστικού μοντέλου της ΝΔ (φωτο)

Την Κέρκυρα επέλεξε η Νέα Δημοκρατία για να παρουσιάσει τις προγραμματικές της προτάσεις για τον Τουρισμό.

Τις θέσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέπτυξε ο τομεάρχης τουρισμού & βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, που επισκέφτηκε την Παρασκευή (9/6) το νησί μας.

Ο Μ. Κόνσολας συναντήθηκε με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας και συζήτησε θέματα οικονομίας, τουρισμού & ανάπτυξης.

Με πρώτιστο στόχο την αποκλιμάκωση και μείωση φόρων στον τουρισμό (τέλος διανυκτέρευσης, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κ.α).

Ο τομεάρχης της ΝΔ χαρακτήρισε την Κέρκυρα πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης, που κανείς δεν μπορεί να προσπερνά και τόνισε ότι «αυτός είναι ο λόγος, που η ΝΔ επέλεξε συμβολικά την Κέρκυρα για να παρουσιάσει το κυβερνητικό της πρόγραμμα για τον τουρισμό».

Στη συνέχεια ο Μ. Κόνσολας ανέπτυξε τους έξι άξονες πάνω στους οποίους θα στηρίξει την τουριστική της πολιτική η ΝΔ. (αναλυτικό ρεπορτάζ με το πλήρες πρόγραμμα της ΝΔ στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου 10/6 της «ΚΣ»)

Οι «τουριστικοί» άξονες της ΝΔ

1ον) Αποκλιμάκωση και μείωση των φόρων.

2ον)Αύξηση των τουριστικών εσόδων

3ον) Προσέλκυση & ενίσχυση επενδύσεων

4ον) Δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

5ον) Θαλάσσιος τουρισμός & κρουαζιέρα

6ον) Νέο μοντέλο τουριστικής προβολής

Συμβολική η παρουσίαση στην Κέρκυρα

Ο Μ. Κόνσολας ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του τουριστικού προγράμματος της ΝΔ είπε:

Οι φιλελεύθερες επιλογές στον τουρισμό είναι αυτές που οδηγούν στην ανάπτυξη, στην αύξηση των εσόδων, των εισοδημάτων και της απασχόλησης. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους.

Η προγραμματική μας πρόταση για τον τουρισμό, διαμορφώθηκε μαζί με τους φορείς του τουρισμού, στηρίζεται σε ένα συνεκτικό, τολμηρό και ρεαλιστικό σχέδιο.

Είναι πολύ σημαντικό και εμπεριέχει ιδιαίτερο συμβολισμό το γεγονός ότι μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να αναφερθώ σε αυτή την προγραμματική πρόταση από την Κέρκυρα, έναν από τους πυλώνες του τουρισμού μας.

ΠΗΓΗ: http://www.kerkyrasimera.gr